DNA-ul pădurilor, pe ordinea de zi la Camera Deputaţilor

Parlamentul României
Parlamentul României

Preşedintele USR, Dan Barna, a anunţat că proiectul de lege privind DNA-ul pădurilor a intrat pe ordinea de zi a şedinţei de la Camera Deputaţilor. 

"Proiectul de lege privind înființarea Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Mediu, „DNA-ul pădurilor", a intrat pe ordinea de zi a următoarei ședințe de plen a Camerei Deputaților.

Spre deosebire de alte proiecte de lege ajunse la Parlament și, teoretic, motivate de grija pentru pădurile României, inițiativa USR, dacă va fi adoptată, va reprezenta o schimbare radicală în atitudinea statului față de acest subiect.

Vom avea procurori specializați pe infracțiuni de mediu, polițiști dedicați acestor teme și specialiști care să lucreze împreună cu primele două categorii astfel încât să putem scoate România de pe lista țărilor unde nu se face nimic pentru mediu.

Sperăm că și colegii de la alte partide vor accepta că e esențial să schimbăm paradigma și că hoția, traficul de deșeuri și poluarea trebuie să înceteze. O dată pentru totdeauna

De aceea fac apel la toți cei interesați de soarta mediului în România să ne sprijine. Dacă ratăm această oportunitate, vom plăti cu toții prețul. Și îl vom plăti cu sănătatea noastră.", a scris Dan Barna pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel