Djokovic şi Medvedev, adversari în semifinalele turneului ATP de la Adelaide

Novak Djokovic
Novak Djokovic

Novak Djokovic şi Daniil Medvedev, se vor înfrunta în semifinalele turneului de la Adelaide International 1 (ATP 250).

Turneului ATP de la Adelaide, este dotat cu premii totale de 642.735 de dolari americani.

Novak Djokovic (5 ATP), principalul favorit, a trecut cu 6-3, 6-4 de canadianul Denis Shapovalov, cap de serie numărul şapte, având opt victorii din tot atâtea confruntări cu nord-americanul, iar Daniil  Medvedev (7 ATP) a dispus cu 6-3, 6-3 de conaţionalul Karen Hacianov.

„Când joci împotriva lui Daniil trebuie să fii pregătit să dai totul din punct de vedere fizic, mental, al jocului. Este unul dintre cei mai buni jucători din lume în ultimii cinci ani. Și-a făcut un nume, este câștigător de Grand Slam, fost lider mondial, o persoană pe care o respect mult. Am avut niște lupte grozave de-a lungul anilor, sperăm să fie la fel și mâine”, declara  Novak Djokovic despre meciul cu Daniil Medvedev.

Djokovic şi Medvedev s-au înfrunta până acum de 12 ori, iar sârbul conduce cu 8-4, trei dintre aceste victorii fiind obţinute pe pământ australian, ultima în 2021 în finala turneului Australian Open.

În cealaltă semifinală, Sebastian Korda îl va întâlni pe japonezul Yoshihito Nishioka. În sferturi, Korda a reuşit să câştige în faţa italianului Jannik Sinner, al şaselea favorit, cu 7-5, 6-1, iar Nishioka a câştigat după aproape trei ore de joc în faţa australianului Alexei Popyrin, cu 7-6 (4), 6-7 (8), 6-2, precizează Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel