Divertyland, cel mai mare parc acvatic din România, îşi deschide porţile

Divertyland, cel mai mare parc de distracţii din România şi din Europa de Sud-Est este amplasat în vestul Capitalei şi va fi inaugurat la începutul lunii august. Parcul acvatic „La Plaja" se întinde pe o suprafaţă de peste 35 hectare şi este situat la 13 km de Bucureşti.

Autor: Roxana Sabau

În perioada 6 - 10 august va avea loc inaugurarea celui mai mare parc de distracţii din ţară.Vestea bună vine  după ce compania Magic World Developments, cea care controlează şi operează parcul de distracţii Divertiland, a amânat inaugurarea care trebuia să aibă loc în luna aprilie.

Divertiland Multi Entertainment Park va cuprinde un parc acvatic în aer liber, un parc de distracţii în aer liber, un centru de divertisment familial acoperit, precum şi un club wellness, cu centre dedicate activitaţilor sportive şi spa.

La Plaja Aqua Park reprezintă prima parte a proiectului şi este finalizată în acest an. Aceasta cuprinde  27 de tobogane special pregătite pentru amatorii de senzaţii tari şi piscină cu valuri de diferite mărimi, care sugerează atmosfera unei insule tropicale. Totodată, parcul va fi parcurs de un “Râu Leneş”, care îi va purta pe clienţii care se vor relaxa pe saltele, pe o distanţă de 1 km. De asemenea, Lazy River va avea în centru şi o cetate a ploii, echipată ca un labirint al distracţiei pentru copii.

Cea de-a doua etapă a proiectului, parcul de distracţii în aer liber Aventure Park, va fi inaugurată anul viitor. Aventure Park va fi structurat pe trei categorii în funcţie de publicul căruia i se adresează: atracţii majore pentru amatorii de senzaţii tari, atracţii de familie şi echipamente de distracţie pentru copii.

În 2014 va fi finalizată cea de-a treia fază a proiectului. Aceast va cuprinde centrul Sports & Wellness Club care va include un complex sportiv, un centru de relaxare şi spa, cu restaurant, creşă şi loc de joacă.

Abia, în 2015 este prevăzută finalizarea ultimei etape a proiectului, atunci va fi inaugurat Oasis Fun Center. Acest centru de divertisment familial acoperit, include un parc acvatic de interior şi de distracţii, cinema 3D, minigolf, biliard, bowling, climbing, karting, jocuri electronice, alpinism pe pereţi de căţărare, bungee-jumping sau roller-skating şi va fi deschis pe tot parcursul anului.

Potrivit dezvoltatorilor Divertiland Multi Entertainment Park capacitatea de vizitatori este de peste 7.500 / zilnic. Aceştia, aşteptându­-se, însă, la aproximativ  1.000.000 de vizitatori anual.

Divertiland Park este membru oficial al clubului select International Association of Amusement Parks & Attractions (IAAPA). Prezentă în peste 93 de ţări, IAAPA reprezintă cea mai mare organizație a profesioniştilor din domeniul parcurilor de distracţii, având peste 4000 de membri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel