EXCLUSIV  Distracție maximă între doi ursuleți și un senator. Imaginile zilei - VIDEO

Distracție maximă între doi ursuleți și un senator al României!  

Marius Marinescu a fost la rezervația de la Zărnești unde 95 de urși au fost salvați de la înființarea Sanctuarului "Libearty". După cum bine știm, senatorul este un mare iubitor de animale. După ce ursul de Sibiu a fost împușcat, Marius Marinescu și-a exprimat revolta și a explicat că ursul ar fi avut o altă soartă dacă ar fi ajuns la Zărnești.

După cum puteți vedea în video, senatorul nu a fost sfâșiat de urși, ci a fost primit cu multă căldură și chef de joacă. Urșii au fost blânzi și foarte afectuoși, dovadă că le place tare mult la Zărnești.

Ursuleții de la Zărnești au trăit o viață de coșmar, plină de abuzuri, în cuști minuscule în comparație cu nevoia de spațiu a unui astfel de animal, prizonieri între gratii ruginite și cu ciment sub tălpi, în loc de pământ și iarbă. Până să ajungă la rezervație, unii nici nu știau cum e să se cațere într-un copac sau să se ascundă de soare în zilele caniculare.

[citeste si]

Senatorul Marius Marinescu a fost vineri la rezervația de la Zărnești. Președintele de onoare al Federației pentru Protectia Animalelor si Mediului (FPAM) a povestit pentru DC News ce l-a surprins în vizita sa la urși.

"A fost nevoie să vină niște francezi în frunte cu Cristina Lapis ca să amenajeze acest sanctuar al urșilor. Paradoxul este că această rezervație este mai cunoscută în străinătate decât în România", a povestit senatorul care ne-a mai zis că în momentul vizitei sale erau acolo doar străini și niciun român. Animalele sunt foarte blânde, tratate frumos, dovadă că Marius Marinescu a fost lăsat să intre într-o cușcă și s-a jucat cu urșii.

VEZI ȘI: EXCLUSIV Paradox românesc. Locul în care demnitarii noștri nu au călcat, iar francezii stau la coadă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel