Disneyland, capacitate maximă. A suspendat temporar vânzarea biletelor

Disneyland a atins vineri capacitatea maximă şi a suspendat temporar vânzarea biletelor.

Disneyland a suspendat temporar vânzarea biletelor pentru acces zilnic, vineri, după ce parcul de distracţii din Anaheim, California, a atins capacitatea maximă pe fondul sezonului aglomerat din timpul sărbătorilor de iarnă, relatează agenţia DPA, citează Agerpres.

Autointitulat "Cel mai fericit loc de pe Pământ", Disneyland atinge temporar capacitatea maximă de câteva ori pe an, de obicei în timpul perioadelor turistice de vârf, în mijlocul verii şi în preajma Crăciunului.

Primul incident de acest fel

Această suspendare temporară a vânzării biletelor de acces zilnic marchează primul astfel de incident provocat de numărul mare de turişti de la inaugurarea, la 31 mai, a unei extensii în valoare de 1 miliard de dolari - Star Wars: Galaxy's Edge - în colţul de nord-vest al parcului tematic.

Noul teren a extins dimensiunea parcului de la 85 de acri la aproape 100 de acri. Reprezentanţii Disney nu au dezvăluit public capacitatea parcului tematic însă, înainte de inaugurarea extensiei, surse din interior au indicat că limita maximă este de 80.000 de persoane.

65.000 de persoane în interiorul Disneyland reprezintă o "zi normală"

Disney nu furnizează cifre privind numărul zilnic de vizitatori, însă Kim Irvine, director în cadrul Walt Disney, a dezvăluit în urma cu câteva luni că prezenţa a 65.000 de persoane în interiorul Disneyland reprezintă o "zi normală".

Disneyland este al doilea cel mai vizitat parc tematic de distracţii din lume, după Magic Kingdom Park al Walt Disney, situat în Florida, potrivit unui studiu realizat de AECOM and Themed Entertainment Association.

18,7 milioane de vizitatori anul trecut

Disneyland a atras anul trecut 18,7 milioane de vizitatori, în timp ce Magic Kingdom a fost vizitat de 20,9 milioane de persoane, o creştere cu 2 procente faţă de anul precedent, în cazul ambelor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel