Urmărește emisiunea live


EXCLUSIV  Discuție Ciolacu - Cîțu. Grindeanu: Vă spun eu cum a fost pentru că eram acolo când au vorbit

Facebook - Marcel Ciolacu
Facebook - Marcel Ciolacu

Prim-vicepreședintele PSD Sorin Grindeanu, invitatul de joi al lui Răzvan Dumitrescu la emisiunea 'Ce se întâmplă?' de la DCNewsTV, a vorbit despre apelul Cîțu-Ciolacu și PNRR. 

Prim-vicepreședinte PSD Sorin Grindeanu a declarat, la începutul emisiunii de joi, 20 mai, 'Ce se întâmplă?' de la DCNewsTV, moderată de Răzvan Dumitrescu că 'Ba recunoștea prim-ministrul Florin Cîțu că l-a sunat pe Marcel Ciolacu, ba trimitea spre presă programul în care arăta că nu e așa... Sigur că l-a sunat, mă aflam lângă Marcel Ciolacu.'

El a explicat că în ziua cu pricina, 'am avut o ședință în weekend a Comitetului Politic Național.'

Grindeanu: Nu înțeleg această aroganță

'Dincolo de asta, nu înțeleg această aroganță. De ce spun aroganță? Acest PNRR nu e neaparat al Guvernului sau al lui Ghinea de la Fonduri Europene, ci este un plan național al românilor, al tuturor. Noi am solicitat de fiecare dată să fie cât se poate de transparent acest proces, mai ales că e un Plan care se întinde până în 2026.', a continuat Sorin Grindeanu. 

De asemenea, el a amintit de faptul că, 'dacă e să vorbim strict politic, în 2024 se schimbă configurația Parlamentului.'

'Și atunci, de fiecare dată noi am solicitat această transparentizare a ceea ce vor să facă cei de la putere. Nu am înțeles nici până astăzi această aroganță. Lucrurile trebuie privite calm.', a explicat Grindeanu. 

'Din punctul nostru de vedere, vom răspunde la orice solicitare, am avut dialog cu partenerii sociali cu privire la PNRR și vom avea. Când vom merge la această întâlnire, vom spune punctele noastre de vedere, dar și pe cele ale partenerilor sociali.', a conchis el. 

Rareș Bogdan l-a felicitat pe Cîțu pentru că vrea să vorbească cu Ciolacu

Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan a afirmat ieri, la emisiunea "Din Culisele Europei" de la DCNewsTV, moderată de Claudia Țapardel, că s-a bucurat când a aflat că premierul liberal Florin Cîțu l-a apelat pe liderul opoziției, Marcel Ciolacu, pentru a discuta despre o viitoare întâlnire în legătură cu PNRR.

'Eu m-am bucurat că Florin Cîțu, imediat după vizita de două zile de la Bruxelles, a pus mâna pe telefon și l-a sunat pe liderul opoziției, Marcel Ciolacu, președintele PSD, pentru un dialog. În această săptămână, acest dialog va avea loc. E un lucru important.', a declarat Rareș Bogdan.

Claudia Țapardel a spus apoi că 'Am înțeles că va fi amânat dialogul de săptămâna aceasta.'

'Mă rog, există comunicare. Până la urmă, tot se vor întâlni.', a adăugat Rareș Bogdan la DCNewsTV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel