Discuție Dragnea- Viktor Orban. Kelemen Hunor, mesaj

Kelemen Hunor
Kelemen Hunor

Kelemen Hunor a refuzat să povestească dacă a fost implicat în crearea unui canal de legătură între Viktor Orban și Liviu Dragnea, care a dus la discuția telefonică dintre cei doi în care situația liceului romano-catolic de la Târgu Mureș a fost rezolvată, iar România va primi sprijin pentru aderarea la OECD. 

Hunor a lăsat să se înțeleagă că ar fi existat o implicare din partea lui, dar că detalii vor fi date probabil altă dată. 

"Discuțiile tehnice, cum s-a ajuns la această discuție, nu mai sunt importante. Important este rezultatul: România intră în OECD și sunt convins că până în anul școlar viitor se va rezolva și situația liceului romano-catolic de la Târgu Mureș. Restul e istorie. Poate vom povesti la un moment dat, dar nu e cazul acum. Discuția dintre cei doi lideri a decurs bine. Au discutat așa cum trebuia să se întâmple de mult timp, ca liderii care duc Guverne, partide, coaliții să vorbească. Ce e rău că au vorbit cei doi? Există atât de multe interese comune și am putea avea proiecte comune. A fost o intrare în normalitate, dacă vreți," a declarat Kelemen Hunor. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel