Dinu Patriciu a vândut Adevărul Holding unei firme din Olanda. UPDATE - Firma este deţinută tot de omul de afaceri

dinu patriciu
dinu patriciu

Dinu Patriciu şi-a vândut participaţia de 99,92% pe care e deţinea ca persoană fizică în cadrul Adevărul Holding SRL, cumpărătorul fiind Fast Europe Media N.V., o firmă din Olanda.

Vânzarea şi transferul cu titlu oneros a 39.667.180 părţi sociale, cu o valoare nominală de 10 lei fiecare, deţinute de către Patriciu în cadrul societăţii, au fost aprobate în data de 15 aprilie, de către adunarea generală a asociaţilor SC Adevărul Holding SRL, Dinu Patriciu şi Adevărul Distribuţie SRL, ultima reprezentată legal de către Peter Imre, potrivit unui anunţ publicat în Monitorul Oficial.

Vânzătorul, Dinu Patriciu, se obligă să predea ferm şi irevocabil cota integrală de 99,92% din capitalul social total al societăţii, precum şi toate drepturile şi obligaţiile aferente părţilor sociale şi creanţelor către cumpărător.

Potrivit Money.ro, este posibil ca firma care a preluat pachetul majoritar de acţiuni la Adevărul Holding să fie deţinută tot de Dinu Patriciu. Omul de afaceri, creditat drept cel mai bogat român, mai derulează business-uri prin firme înregistrate în Olanda. Spre exemplu, chiar şi Mercadia, firma care operează reţeaua de băcănii Mic.ro este înregistrată în Olanda.

UPDATE: Omul de afaceri Dinu Patriciu a confimat că firma căreia i-a vândut pachetul majoritar de acţiuni de la Adevărul Holding îi aparţine. „

„Da, firma este a mea. Am luat această decizie pentru că intenţionez să cresc business-ul. El începe să aibă caracter internaţional, după pătrunderile în Moldova şi Ucraina şi intenţionez să îl orientez spre alte ţări. Nu pot să vă spun acum care, dar sunt tot din regiune. Vor fi produse tipărite şi web”, a declarat pentru Money.ro, Dinu Patriciu.

Citeşte şi:

Adevărul de Seară dispare de la 1 iunie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel