Dima, președintele ALDE Galați, ANUNȚ despre cota unică de impozitare. Cum se poziționează partidul

Președintele ALDE Galați a reacționat privind comentariile din ultima perioadă legate de posibila anulare a cotei unice de impozitare. Cristian Dima a dezvăluit părerea privind acest subiect. 

Printr-o postare pe Facebook, Cristian Dima, președintele ALDE Galați, a transmis că „am văzut în ultimele zile comentarii legate de posibila anulare a cotei unice de impozitare. Ba chiar, am văzut voci care spuneau că ALDE e de acord cu eliminarea cotei unice”.

În continuare, Cristian Dima a dezvăluit că ALDE rămâne adeptul cotei unice de impozitare.

Președintele ALDE Galați a oferit și câteva motive pentru care ALDE nu ar fi de acord cu posibila anulare a cotei unice de impozitare.

„Introducerea cotei unice s-a dovedit un succes real pentru economia României. A permis investitorilor să vină să investească mai mult în România, să câștige mai mult, a permis statului să strângă mai mulți bani la buget. Mai mult, cota unică a încurajat munca în România. A permis românilor care au disponibilitatea de a munci mai mult să nu fie penalizați!”, a scris Cristian Dima pe Facebook. 

„Ar fi o greșeală renunțarea la cota unică”

„Cota unică nu înseamnă că toată lumea plătește la fel, ci în funcție de venitul obținut se diferențiază. Cred că ar fi o greșeală renunțarea la cota unică. Sistemul fiscal în România trebuie să fie unul încurajator pentru muncă și nu descurajator. De aceea, ALDE pledează în continuare pentru păstrarea cotei unice de impozitare ca un stimulent pentru toti cei care vor să muncească”, a precizat Cristian Dima.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel