Dide, protest INEDIT la PSD după ce crengile copacilor au fost tăiate

Scutaru Cristina / 15 ian 2018 / 08:32 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Chiar dacă crengile copacilor din fața sediului PSD au fost tăiate după ce Cristian Mihai Dide s-a urcat, în semn de protest, într-unul dintre ei, iată că tânărul a găsit o soluție.

Pe data de 12 ianuarie, în fața sediului central PSD s-a difuzat, printr-o portavoce, o melodie dedicată PSD, marca Arma. Portavocea a răsunat dintr-unul dintre copacii din fața sediului (menționam aici că, în urma protestului din 8 ianuarie, când un protestatar s-a suit într-un copac, crengile tuturor copacilor din fața partidului au fost tăiate, în mod nepotrivit, pe timp de iarnă).

[citeste si]

Cristian Mihai Dide este unul dintre cei mai activi protestatari de la momentul Colectiv și până în prezent. Chiar dacă suma amenzilor primite din partea jandarmilor este foarte mare, Cristian Mihai Dide nu s-a lăsat intimidat și a continuat să protesteze. De altfel, este campion la acest capitol. De la OUG 13 am putea spune că și-a câștigat titlul de "cel mai amendat protestatar". De precizat că amenzile se pot anula; practic tot ce este abuziv și se dă în fața instituțiilor publice se anulează.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25