Diaconu, despre o situație cumplită. "Mă isterizează. E un blocaj periculos"

Mircea Diaconu
Mircea Diaconu

Candidatul independent la alegerile europarlamentare, Mircea Diaconu, atrage atenția asupra unei situații critice, observate în urma turneului său politic prin țară. 

"S-a ajuns la un fel de stasuri urâte, grotești, se face politică într-un mod carnivor. Nu-mi place chestia asta, mă isterizează", a spus Mircea Diaconu, la DCNEWS.RO LIVE. 

Întrebat despre cele mai întâlnite afișe, a spus că sunt ale celor două mari partide. "Intru în Bașov, zi superbă, pac, pe primul bloc, opt metri pe opt metri- chipul unei doamne", a adăugat candidatul independent.

El a adăugat că: "Oare nu cumva e bine să știi despre politicieni și grupuri politice ofertele lor, părerile lor? Zgomotul ăsta parcă vinde ceva", a subliniat Mircea Diaconu. El își amintește un moment din '79 când se uita cu Ștefan Bănică senior la televizor și spune: "m-a șocat ceva: se țipa, ceva se vinde, ceva se urlă. Nu-i normal. Asta-i senzația mea pe vreme de campanie electorală. Un zgomot, trec grupuri de mașini cu girofaruri, apoi trec grupuri de mașini brand-uite. Doar clopotele mai lipseau. Oamenii se întorc cu spatele". 

Mircea Diaconu atrage atenția că este "un blocaj cumplit și periculos din toate punctele de vedere într-o masă mare de cetățeni și lumea politică". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel