EXCLUSIV  Dezvăluiri îngrozitoare. Oana Zamfir: Au înțeles că grozăviile acestea le-au afectat viața

În zilele noastre, o emisiune de divertisment face mult mai mult rating decât o emisiune cu dezvăluiri din lumea politică.

Oana Zamfir a comentat acest subiect la interviurile DC News Live.

"În primul rând, cred că peste tot în lume este așa. În al doilea rând, în România, cred că a fost și o saturație, la un moment dat. Au fost foarte multe dezvăluiri. Mulți mi-au spus: 'mă doare capul după ce mă uit la voi. Numai rele, numai lucruri îngrozitoare, numai hoții, numai miliarde, numai cifre foarte, foarte mari'. Dacă tot stă acasă și deschide televizorul, omul are tendința să se relaxeze, să vadă un film, să vadă o emisiune de divertisment.

[citeste si]

Este normal ca ratingul să fie mai mare la televiziunile generaliste decât la televiziunile de nișă, numai că lucrul absolut important din perspectiva conștientizării a ceea ce s-a petrecut în societatea românească în acești ani este faptul că o televiziune de nișă a ajuns să bată o televiziune generalistă sau pe toate pentru că noi, Antena 3, în acești ani, am fost lideri de piață. De ce? Pentru că oamenii au înțeles că grozăviile acestea care s-au petrecut în România le-au afectat viața. Și atunci de aici rezultă interesul", a spus Oana Zamfir la interviurile DC News Live.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel