Dezvăluiri incredibile! Cum alege Președinția participanții la consultări

Economistul Radu Golban a dezvăluit o discuție purtată în urmă cu scurt timp cu o persoană din cadrul Administrației Prezidențiale, cu privire la consultările pe care președintele Klaus Iohannis le va avea în cursul zilei cu reprezentanții societății civile.

”Am sunat astazi la ora 11:20 la Palatul Cotroceni ca sa aflu ce se intampla cu cererea Organizatiei Romania Drepturile Omului - Vama Verde, de a participa la consultarile dintre Presedinte si societatea civila.

Dialogul redat mai jos nu este din Kafka, ci purtat cu o doamna de la Administratia Prezidentiala, de la departamentul responsabil cu acesta problema:

eu: "Buna ziua, am depus ieri la registratura cererea de participare la consultari si nu am primit nici un raspuns. Nu sunt toate cererile luate in calcul?"
dna: "Lucram la liste. Nu stiu care sunt criterile. Nu putem chema mii la consultari. E asa cum a spus Domnul Presedinte. El hotaraste."
eu: "cand vor avea loc consultarile?"
dna: "nu stim"

Traiasca democratia. Oameni buni din strada. Va recomand sa mergeti acasa, pentru ca astia isi bat joc de voi. Se folosesc de voi ca sa-si impinga baietii sistemului, cu girul maselor. Nu fiti fraieri!”, a scris Radu Golban, vineri, în jurul orelor 11:30, pe pagina sa de Facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel