Urmărește emisiunea live


Dezvaluiri despre cei doi israelieni reținuți pentru spionarea Codruței Kovesi

Wainer Ron și Geclowicz David, cei doi israelieni reținuți în dosarul de spionare a Codruţei Kovesi, "nu au lucrat niciodată și nici nu au fost colaboratori ai Mossad-ului", cum s-a speculat în România. Cutumele Serviciului interzic orice comentariu pe subiect, precizează Q Magazine.

Sursele Q Magazine spun că în lipsa unui comunicat oficial al firmei Black Cube trebuie luată sub rezervă inclusiv implicarea lui Mordechai Tzivin, presupusul avocat al celor doi angajaţi ai Black Cube. Recent, referindu-se la cazul Kovesi, Tzivin declara că România s-a transformat într-un stat polițienesc, în care sute de politicieni au fost arestați.

Mai celebru în România decât în Israel, Tzivin este văzut în comunitatea de informații israeliană ca un neprofesionist, fără tangenţe cu vreuna din instituțiile importante ale Israelului, implicat în scandaluri cu diferite escrocherii.

[citeste si]

Q Magazinei precizează că firma a fost angajată de un om politic român, nu de unul din oamenii de afaceri israelieni ale căror nume au fost vehiculate zilele acestea, precum Tal Silberstein, Shimon Shevez sau Benjamin Steinmetz.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel