Dezvăluire colosală: Cu cine a vorbit la telefon fata din Vaslui în timpul violului

Noi dezvăluiri colosale ies la iveală în cazul fetei violate din Vaslui.

Deși a spus că nu a putut să aibă acces la telefonul mobil în timpul violului, iată că fata din Vaslui a vorbit cu un prieten chiar în timp ce era batjocorită.

Vasile Vlad Pintilie este cel care a sunat-o pe victimă exact în momentul în care era siluită de Silviu Burada. Aceasta i-a spus la telefon că este într-o mare belea, dar n-a cerut ajutorul.

După ce a dat declarația la Poliție, martorul a dispărut din țară și a revenit după ce apele s-au liniștit. Acum, Vasile Vlad Pintilie a spus că nu i s-a părut atunci că fata ar fi avut nevoie la ajutor, notează Vremea Nouă.

CITEȘTE ȘI: INTERZIS MINORILOR. IMAGINI INCENDIARE CU FATA VIOLATĂ DIN VASLUI

Întrebat de reporterii ziarului Vremea Nouã despre ce își amintește că s-a întâmplat în acea zi, Pintilie a povestit că a sunat-o pe fată la telefon în timp ce aceasta era siluită pe câmp.

"Nu părea să aibă probleme. Mi-a răspuns o dată și mi-a spus că este într-o mare dilemã (!?), cam așa ceva. Apoi nu a mai răspuns la telefon. Când am fost chemat la Politie am povestit totul. Un polițist mi-a scris declarația. Eu doar am semnat-o. Am încercat să o citesc, dar nu înțelegeam scrisul, probabil că a scris ce-am spus eu. Îmi aduc aminte cã mi-a pus în paranteze la cuvântul dilemă, belea, dar să știți că fata la telefon atunci mi-a zis că este într-o mare dilemă, nu belea cum insista polițistul. Apoi am plecat la muncă în Germania și o perioadă n-am știut nimic. Când m-am întors am aflat că am fost citat cu mandat de aducere", a povestit Vasile Pintilie.

VEZI ȘI: Șeful Pro TV, despre cazul Măruță-fata violată din Vaslui: Nicio greșeală profesională

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel