Urmărește emisiunea live


Șeful Pro TV, despre cazul Măruță-fata violată din Vaslui: Nicio greșeală profesională

Aleksandras Cesnavicius, CEO Pro TV, a vorbit în cadrul unui interviu recent despre cazul emisiunii "La Măruţă" în care a fost dezvăluită identitatea victimei violului din judeţul Vaslui, dar și despre ce se va întâmpla cu show-ul din toamnă. 

"Echipa "La Măruță" a procedat corect, semnând acordurile, explicând clar și deschis atât mamei, cât și victimei cum se va derula interviul și realizând intervenția într-un mediu sigur cu care familia a fost de acord - casa lor.

Interviul cu tânăra femeie și cu mama sa a fost realizat în condiții de completă legalitate, iar pentru Pro TV, ca stație TV și platformă de comunicare, ar fi fost incorect să nu oferim, la cerere, șansa ca ele să vorbească.

Garantez în privința angajamentului echipei Pro TV de a respecta cele mai înalte standarde de jurnalism și etică profesională, care stau la baza activității noastre și sunt parte din ADN-ul acestui brand.

Regretăm toate situațiile ce generează acest tip de dezbateri publice, dar tot timpul publicul trebuie să înțeleagă întregul context real, înainte să judece ceva", a declarat pentru HotNews, șeful Pro TV, Aleksandras Cesnavicius.

Nouă LOVITURĂ pentru Măruță după interviul cu fata violată la Vaslui

Pe de altă parte, CEO Pro TV a punctat faptul că are toleranță la abuzurile de orice fel, ca om, întrebat dacă este de acord cu acest tip de conținut - ca victima unui viol să fie prezentată pe post. 

"Ca om, am toleranță zero la abuzurile de orice fel. Ca manager, văd faptele și contextul și înțeleg legitimitatea unei abordări jurnalistice.

Lovitură pentru Cătălin Măruță. Ce spune mama fetei violate

Curajul unei tinere de a apărea în public, după un eveniment tragic, ar trebui receptat de către public drept o învățătură: o experiență nefericită nu este capătul drumului și comunitatea poate să te sprijine", a mai spus Cesnavicius, amintind de cazurile unor vedete ca Teri Hatcher, Madonna sau Oprah Winfrey, care au vorbit despre dramele lor.

"Ne-am dori ca publicul din România să-și unească mai degrabă forțele și să manifeste sprijin pentru victimele abuzurilor și pentru familiile acestora și mai puțin să dezbată vinovații", a precizat șeful Pro TV, adăugând că echipa emisiunii "La Măruță" "nu a făcut "nicio greșeală profesională, au urmat procedura și deține toate dovezile în acest sens".

Cât despre un nou sezon al emisiunii prezentate de Măruță, Aleksandras Cesnavicius a declarat că emisiunea va reveni în toamnă "cu noutăți la nivel de conținut și executare. Echipa de producție lucrează la un conținut nou și relevant pentru telespectatori. Performanța emisiunii este stabilă, reușind să-și păstreze telespectatorii în pofida competiției puternice".

Un membru CNA explică de ce nu a votat sancționarea PRO TV

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel