Urmărește emisiunea live


EXCLUSIV  DEZASTRU cu alocațiile copiilor. Zamfir: E strigător la cer!

Daniel Zamfir / Foto Agerpres
Daniel Zamfir / Foto Agerpres

Daniel Zamfir, senator PSD, acuză Ministerul de Finanțe și pe Florin Cîțu că nu recuperează, cu o decizie a ÎCCJ în acest sens, 170 milioane euro de la bănci, dar taie alocațiile copiilor.

Punctez un aspect extrem de important! Astăzi, Comisia de buget finanțe, majoritatea #dedreapta exonerează băncile (BCR si Raiffeissen) de plata către stat a 170 de milioane de euro! Atenție! Obligația de plată revine în urma unor sentințe irevocabile a ÎCCJ, pe care ministrul de finanțe Florin Cițu, timp de un an nu a pus-o în executare! a spus Daniel Zamfir.

Cu alte cuvinte, statul român nu recuperează cele 170 milioane euro de la bănci, dar taie alocațiile copiilor! Lasă în pace băncile cu scopul de a se prescrie datoria! Un simplu cetățean, dacă nu își plătește impozitele sau obligațiile către stat, îl execută instant și îi pune poprire pe conturi! În schimb, de un an și jumătate băncile au datoria de 170 de milioane de euro către stat și ministerul de Finanțe, cu decizie irevocabilă a ÎCCJ, nu îi caută să le ia banii pentru a-i redirecționa către alocațiile copiilor. Este strigător la cer!, a declarat Daniel Zamfir, pentru DC News.

VEZI ȘI NOUĂ POVARĂ dacă ai rate. Daniel Zamfir, despre Cîțu: Cât de cinic poate să fie?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel