EXCLUSIV  NOUĂ POVARĂ dacă ai rate. Daniel Zamfir, despre Cîțu: Cât de cinic poate să fie?

Daniel Zamfir
Daniel Zamfir

Senatorul Daniel Zamfir tună și fulgeră după decizia Guvernului de astăzi, subliniind că Florin Cîțu a dat un nou tun românilor.

Astăzi Guvernul a atacat la CCR amendamentul la Legea prin care am anulat dobânda la dobânda pe care băncile și IFN-urile o percep pentru perioada amânării ratelor. Nu este corect! În perioada amânării ratelor nu trebuie să se perceapă dobândă la dobândă! Dacă ar dori să vină în sprijinul oamenilor, nu trebuie să pună dobândă pe perioada în care se amână ratele! Cât de cinic poate să fie ministrul Cîțu? Totul pentru bănci și IFN-uri, nimic pentru oameni!” a spus Zamfir.

”De când Florin Cîțu este ministru, a lucrat efectiv în defavoarea românilor, punând povara pe spinarea lor! Guvernul continuă să facă rău oamenilor. Ce au făcut astăzi nu este un sprijin pentru români, din contră! Vor să pună o mai mare povară pe oameni! a concluzionat senatorul Daniel Zamfir, pentru DC News.

CCR va dezbate pe 13 ianuarie 2021 sesizarea Guvernului referitoare la Legea privind aprobarea OUG nr.168/2020 pentru completarea OUG nr.70/2020 privind reglementarea unor măsuri, începând cu data de 15 mai 2020, în contextul situației epidemiologice determinate de răspândirea coronavirusului SAR-CoV-2, pentru prelungirea unor termene, pentru modificarea și completarea Legii nr.227/2015 privind Codul fiscal, a Legii educaţiei naționale nr.1/2011, precum şi a altor acte normative.

VEZI ȘI Daniel Zamfir, VICTORIE pentru milioane de români! Ce s-a DECIS în Parlament cu dobânda la dobândă pe perioada amânării ratelor

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel