Descoperire şocantă sub podeaua unui apartament. Imobilul a fost evacuat

Interventie politie
Interventie politie

O familie din oraşul Sankt Petersburg din Rusia a locuit timp de peste 70 de ani deasupra unui obuz, ce a fost descoperit luni sub podeaua apartamentului său.

Rezidenţii unui imobil situat în centrul oraşului Sankt Petersburg, a doua metropolă din Rusia, au descoperit în timpul unor lucrări de renovare "un obuz datând din Al Doilea Război Mondial care se afla sub podea", a declarat pentru AFP o reprezentantă a Administraţiei districtului Petrogradski din Sankt Petersburg, Alexandra Sokolova, informează AFP. 

Toţi locuitorii din imobil au fost evacuaţi timp de câteva ore în urma acestei descoperiri, iar obuzul a fost preluat de serviciile specializate trimise la faţa locului, a adăugat ea. Între 1941 şi 1944, Leningrad (numele din perioada sovietică a oraşului Sankt Petersburg) a avut de suferit de pe urma unei blocade infernale impuse de trupele naziste. Oraşul rusesc - în care mai multe sute de mii de oameni au murit de foame - a fost supus unui şir impresionant de bombardamente şi tiruri de artilerie în perioada menţionată. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel