Detaliul NEVĂZUT despre Derek Chauvin. Buzăianu și Zamfir. "Avem DOVADA! Era predestinat"

Sursa: Twitter
Sursa: Twitter

Radu Buzăianu și Răzvan Zamfir au vorbit despre Derek Chauvin, polișistul arestat pentru moartea lui George Floyd. Detaliul pe care nu l-a observat nimeni. 

"Ne uităm la aceste imagini fără să ne uităm la documente, pentru că această situație putea fi prevenită dacă aveau ochi să citească și cunoșteau un pic semnificația unor nume. Polițistul în cauză, oameni buni, se numește Derek Chauvin. Avem dovada! Dom`ne, în limba română, cuvântul șovin are o semnificație... Cuvântul șovin vine din franțuzescul "chauvin". Numele acestui om asta înseamnă!

Șovinismul este o ideologie și politică de ațâțare a urii și dușmăniei între națiuni și popoare, de propagare a ideii superiorității unei națiuni asupra altora, de promovare a exclusivismului și intoleranței naționale, naționalism extremism. Asta e șovinismul, iar șovinul, cel care se referă la șovinism. Pe omul ăsta așa îl chema. Era un nume predestinat din punctul meu de vedere. Îi scria în certificatul de naștere ce urma să se întâmple. Așa îl chema. Mai explicit de atât ce să fie..."killer". "Derek Killer", atât putea fi", a spus Răzvan Zamfir, în direct la B1 TV. 

"E ca la Divertis, adică putea să-l cheme albul șovin sau ceva de genul ăsta, că așa își puneau ăia numele, semnificativ în legătură cu gluma. Era un om făcut să facă ceea ce a făcut", a completat Radu Buzăianu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel