Deputatul Dumitru-Viorel Focșa s-a înscris în Partidul România Mare

Foto: Facebook Dumitru-Viorel Focșa
Foto: Facebook Dumitru-Viorel Focșa

Deputatul Dumitru-Viorel Focșa s-a înscris în PRM împreună cu filialele AUR din județul Constanța.

Deputatul Dumitru-Viorel Focșa și-a anunțat vineri, 19 aprilie, înscrierea în Partidul România Mare și candidatura la președinția Consiliului Județean Constanța. În PRM s-a înscris și Claudia Focșa, soția sa, dar și majoritatea filialelor AUR din județul Constanța.

"Deputatul Dumitru-Viorel Focșa s-a înscris în PRM împreună cu majoritatea filialelor AUR din județul Constanța. La PRM a aderat și filiala constănțeană a Partidului Poporul Suveran.

Cine este Dumitru-Viorel Focșa

Deputatul Dumitru-Viorel Focșa, în prezent parlamentar neafiliat, a fost ales în 2020 în parlament pe listele AUR, și a părăsit această formațiune la începutul
acestui an. 

Este absolvent al Universității Maritime Constanţa, Facultatea de Electromecanică Navală, Domeniul de studii Inginerie Electricã si Electrotehnicã. A activat în companii românești și străine de navigaţie şi foraj marin (inginerie electrică şi automatizări echipamente navale şi foraj marin). În Parlamentul României a avut 122 de inițiative legislative din care două au devenit legi.

La Partidul România Mare a aderat astăzi și filiala constănțeană a Partidului Alianța Poporului Suveran, condusă de președintele George Vanghelicescu", se arată într-un comunicat al PRM.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel