Deputat PNL, uimit de ministrul Romașcanu. De ce l-a lăudat

Scutaru Cristina / 25 iul 2017 / 16:11 Salveaza PDF Comentarii

Florin Roman, deputat PNL, vicepreședintele Comisiei parlamentare pentru celebrarea Centenarului Marii Uniri, l-a lăudat pe Lucian Romașcanu, actualul ministru al Culturii.

"În urma ședinței de astăzi a Comisiei parlamentare pentru celebrarea Centenarului Marii Uniri, am constatat cu satisfacție o schimbare de atitudine a ministrului Culturii, Lucian Romașcanu, în sensul normalizării modului în care își îndeplinește mandatul. Îmi exprim, însă, speranța ca aceasta să nu fie doar o chestiune de moment.

În cadrul Comisiei parlamentare, Romașcanu și-a anunțat demisia din funcția de președinte al acestui for, lucru pe care i l-am solicitat recent întrucât se afla în stare de incompatibilitate.

Am agreat cu domnia sa prelungirea termenului pentru depunerea proiectelor în vederea manifestațiilor de anul viitor până la 1 septembrie, față de termenul de 15 august prevăzut în prezent. Îi îndemnăm pe toți cei care sunt interesați, inclusiv organizații neguvernamentale, să propună proiecte pentru manifestații publice cu ocazia aniversării Marii Uniri.

De asemenea, în cadrul Comisiei și în prezența ministrului Culturii am convenit ca selecția proiectelor depuse să se realizeze până la 15 septembrie, cu participarea membrilor comisiei parlamentare care vor fi cooptați în organismul care va decide care vor fi proiectele finanțate.

Totodată, ministrul Romașcanu s-a angajat să pună la dispoziția membrilor comisiei parlamentare, fără condiționări de secretizare, proiectele depuse până în prezent, precum și cele care vor mai fi înregistrate la Ministerul Culturii, Departamentul Centenar", a zis deputatul PNL.

[citeste si]

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27