Dennis Rodman, jucător NBA, vizită în Coreea de Nord

Fostul jucător NBA Dennis Rodman este așteptat să sosească în Coreea de Nord, marți, în ceea ce va reprezenta a cincea sa vizită în această țară asiatică și care va avea loc pe fondul unei mari tensiuni între Washington și Phenian, a informat luni CNN, citat de agenția EFE.

Rodman a refuzat, pe aeroportul internațional din Beijing, să răspundă întrebărilor CNN despre o posibilă vizită în Coreea de Nord, dar ulterior postul american menționat a primit confirmarea de la doi oficiali nord-coreeni.

Totuși, nu este clar care ar putea fi scopul vizitei fostului star NBA, care este unul din puținii americani care s-au întâlnit cu actualul lider de la Phenian, Kim Jong Un, amintește EFE.

Fostul baschetbalist a călătorit în Coreea de Nord de cel puțin patru ori începând din 2013.

Un înalt oficial american a spus că Departamentul de Stat știa că Rodman intenționa să călătorească în Coreea de Nord, dar a subliniat că acesta nu se va afla acolo în nicio calitate oficială.

În 2014, fostul star al baschetului american Dennis Rodman, deținător a cinci titluri de campion al NBA, i-a cântat "Happy birthday to you!" liderului nord-coreean Kim Jong-Un, la Phenian, înainte de a susține un meci demonstrativ în cinstea aniversării lui Kim, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel