Demitere Voiculescu. Val Vâlcu: Minciună poleită cu like-uri. Țâfnă de adolescenți întârziați!

foto ilustrativ pixabay
foto ilustrativ pixabay

Jurnalistul Val Vâlcu a reacționat în urma demiterii lui Vlad Voiculescu.

Val Vâlcu subliniază că Vlad Voiculescu la Ministerul Sănătății a fost ”o minciună poleită cu like-uri”, ”fără autoritate și fără facultate”, criticând USR PLUS, care nu face nicio propunere la Ministerul Sănătății, nici măcar ca interimar: ”Te dai de ceasul morții că nu mai găsești pe altul când ai un medic în prima linie: dr. Wiener. Exact de o țâfnă de adolescenți întârziați dau dovadă”. 

”Vrem să funcționăm ca bărbați de stat și mai puțin ca puștani de stat” spunea Dan Barna, într-un interviu pentru HotNews, acordat zilele trecute. Astăzi, el ar refuza, conform informațiilor pe surse, să preia interimatul de la Sănătate. 

Val Vâlcu l-a criticat pe ”celebrul, unicul, magicianul Vlad Voiculescu”, subliniind că ”instituțional”, cu privire ordinul privind carantinarea, ”Diamantul trebuia să-l sune pe premier”, nu Andreea Moldovan, secretar de stat. În același timp, Val Vâlcu subliniază că Andreea Moldovan era singurul specialist din conducerea adusă de Vlad Voiculescu la Sănătate. Ea a anunțat că respectă decizia și că se întoarce la munca din spital

Amintim că atât Vlad Voiculescu, cât și Andreea Moldovan au fost dați afară din Guvern. Dan Barna nu dorește să-și asume interimatul la Ministerul Sănătății, iar USR PLUS ar vrea să rămână la guvernare cu o condiție: fără Florin Cîțu premier. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel