Demitere Trump. Președintele SUA, față în față cu democrații. Se pregătește apărarea

Donald Trump
Donald Trump

Camera Reprezentanţilor l-a invitat pe preşedintele SUA, Donald Trump, să îşi prezinte pe 4 decembrie argumentele de apărare în cadrul anchetei care ar putea conduce la iniţierea procedurii demiterii, afirmă surse citate de agenţia de presă Reuters.

Preşedintele Donald Trump este invitat pe 4 decembrie la o şedinţă a Comisiei pentru Afaceri Judiciare din Camera Reprezentanţilor.

Nu este clar dacă preşedintele Donald Trump va accepta invitaţia.

Camera Reprezentanţilor, aflată sub controlul opoziţiei democrate, a lansat o investigaţie parlamentară care ar putea conduce la iniţierea procedurii demiterii președintelui Donald Trump, suspectat că ar fi cerut Ucrainei anchetarea fostului vicepreşedinte Joseph Biden, favorit pentru a deveni candidatul Partidului Democrat la funcţia de preşedinte al SUA, şi a fiului acestuia, Hunter Biden. În cadrul investigaţiei, Camera Reprezentanţilor a trimis citaţii prin care le solicită unor membri ai Administraţiei de la Washington participarea la audieri şi furnizarea documentelor referitoare la contactele preşedintelui Donald Trump cu Ucraina. Ca reacţie, Comisia pentru Afaceri Judiciare din Senatul SUA, în care republicanii deţin majoritatea, a anunţat lansarea unei anchete privind presupuse acte de corupţie în Ucraina.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel