Demisie din PNL! Nemulțumiri la vârful partidului

Fostul prefect al judeţului Satu Mare din perioada guvernului Boc, Radu Giurcă, consilier judeţean, a renunţat la calitatea de membru al PNL şi s-a înscris în ALDE.

Radu Giurcă a declarat miercuri, într-o conferinţă de presă, a decis să plece din PNL din cauza 'proastei gestionări a resurselor umane', el fiind nemulţumit de direcţia în care se îndreaptă partidul.

'Am plecat pentru că nu mi-a plăcut cum au evoluat lucrurile în momentul fuziunii celor două partide PNL cu PDL. Consider o greşeală fundamentală, de management, la nivel central faptul că s-a menţinut mai bine de doi ani o conducere bicefală. Din experienţa pe care am avut-o şi din faptul că am făcut şi armata şi am ocupat diferite funcţii de conducere, este total greşit să ai o conducere dublă. S-a văzut foarte clar faptul că această situaţie în Satu Mare cel puţin, a dus la crearea de discuţii multiple, de tensiuni, poate şi mici conflicte, nu neapărat cele mai importante. Asta a dus de asemenea la o luptă pentru supremaţie. Aceste tensiuni, faptul că a fost neînţelegere, de multe ori lucrurile nu decurgeau aşa cum ar fi trebuit, şi mai ales în ultima parte, lunile martie-aprilie, a dus la plecarea unor membri de partid, chiar foşti lideri ai PDL. Asta presupune o proastă gestionare a resurselor umane', a declarat Giurcă.

El a precizat că a dorit să treacă la ALDE după depunerea listelor pentru alegerile locale pentru a nu fi considerat un oportunist. 'Nu vreau să se creadă că sunt un oportunist în domeniul politic. Nu am solicitat d-l Ştef (Adrian Ştef - preşedintele ALDE Satu Mare n.r.), nicio funcţie şi niciun favor. N-am dorit să candidez pe nicio listă şi tocmai de aceea acum când s-au depus listele şi nu se mai poate face nimic, ca să îndepărtez orice umbră de îndoială şi să creadă toată lumea că am venit cu inima deschisă să susţin această echipă', a spus Giurcă.

Radu Giurcă a fost membru PDL din anul 2005, a ocupat funcţia de prefect al Judeţului Satu Mare în perioada 2009-2012, după care a devenit consilier judeţean. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel