Declarația lui Klaus Iohannis la depunerea candidaturii: "Eu nu am în spate niciun grup de interese"

Klaus Iohannis, președintele PNL, și-a depus sâmbătă, la Biroul Electoral Central, candidatura pentru alegerile prezidențiale din partea Alianței Creștin Liberale (ACL).

Președintele PNL a reușit să strângă 2,2 milioane de semnături, exprimându-și uimirea și mulțumirea într-un video postat pe pagina sa de Facebook.

"Mulțumesc celor 2,2 milioane de alegători care mi-au acordat încrederea și sprijinul lor, semnând pentru susținerea candidaturii mele. Este un număr impresionant de semnături care s-au adunat în doar câteva săptămâni, într-un timp record", a spus Iohannis.

Citește și: Vasile Blaga: Klaus Iohannis nu este ca Băsescu sau ca Ponta. E un om delicat

De asemenea, el a explicat că vrea să candideze pentru a face un alt fel de politică în România, cu "mai puțin spectacol, mai puțină gălăgie, mai multe soluții pentru oameni, pentru România", fiind "un om al faptelor, și mai puțin un om al vorbelor".

"Eu nu am în spate niciun fel de grupuri de interese, niciun fel de trusturi, niciun fel de instituții. Eu am în spate echipa Alianței Creștin Liberale și cele peste 2,2 milioane de alegători care au semnat pentru mine", a declarat președintele PNL la sfârșitul discursului său.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel