Vasile Blaga: Klaus Iohannis nu este ca Băsescu sau ca Ponta. E un om delicat

Vasile Blaga a declarat, sâmbătă, despre Klaus Iohannis că este un om delicat și elegant care spune lucrurilor pe nume.

vezi și: Iohannis și-a depus candidatura oficial la BEC. Mesajul pe care l-a avut în ziua când Ponta își lansează candidatura la Președinție

"Klaus Iohannis este un model. El nu are nevoie să se manifeste ca Băsescu sau ca Ponta, nu are nevoie să înjure pentru a-și sprijini punctele de vedere, nu are nevoie să se coboare în mocirlă, cum spune Băsescu, sau în cocina cu porci, cum spune Ponta. Este un om delicat, elegant, care spune ferm ceea ce are de spus", a susținut Vasile Blaga în discursul ținut la școala politică a femeilor din Alianța Creștin-Liberală (ACL).

El a făcut un apel către membrii ACL să se implice total în campania electorală pentru alegerile prezidențiale, pentru a asigura victoria lui Klaus Iohannis.

"Nu putem lăsa la Cotroceni un om ca Victor Ponta. (...) Că e mincinos, știe tot neamul. (...) Că e laș, ați văzut ce i-a făcut lui Tăriceanu acum vreo săptămână. L-a trimis pe fraierul de Tăriceanu să ceară suspendarea lui Băsescu și când a văzut că poporul nu prea ar vrea, l-a lăsat în offside. Deci nu avem nevoie să lăsăm un om iresponsabil să conducă România, căci despre asta este vorba", a afirmat Blaga.

Președintele PDL l-a mai acuzat pe Victor Ponta că se pregătește să fraudeze alegerile, prin subordonarea unor instituții ale statului, dar și că a suspendat aplicarea legii privind statutul aleșilor locali pentru a permite PSD "să-și facă plinul de primari", scrie Realitatea TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel