Decizie importantă luată de o platformă de anunţuri: Asta va fi interzis

Una dintre cele mai importante platforme de anunţuri din România a decis să interzică, începând cu 1 august 2019, postarea unui anumit tip de anunţuri. 

"Începând cu 1 august 2019, anunţurile care oferă spre montă/reproducere animale de companie vor fi interzise pe platforma OLX. Având în vedere măsurile şi legile în vigoare pentru acest tip de anunţuri, ne dorim să acordăm instituţiilor şi asociaţiilor de profil prioritatea pentru a intermedia astfel de acţiuni, care vor putea monitoriza îndeaproape respectarea şi aplicarea regulilor din prezent", se arată într-un comunicat al platformei. 

Un ONG din capitală a şi reacţionat după acest mesaj, spunând că măsura, deşi infimă, este una excelentă.

"Poate părea puțin, dar noi am primit vestea ca pe o gură de aer rece și proaspăt atât de necesar, într-o zi de vară. Îți ia cam jumătate de oră să te plimbi pe la fiecare dintre cei 600 de câini din adăpostul nostru. Și asta fără să te oprești la nici unul. În acea jumătate de oră vezi 600 de povești separate și aproape fiecare tristă. În acea jumătate de oră vezi 600 de destine neîmplinite și 600 de ființe singure și mai degrabă triste.

Nu vă putem descrie furia pe care o simțim la gândul că, în timp ce atâtea sute de mii de câini de toate felurile stau părăsiți pentru totdeauna prin adăposturi sau pe străzi, în România, unii oameni s-au gândit să facă bani din chinuirea periodică a altor câini pentru a se înmulți. ÎNMULȚIT. De parcă de mai mulți câini am avea noi nevoie, acum", au postat cei de la Adăpostul Speranţa pe pagina lor de Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel