Decebal Traian Remeș, INTERNAT: "NU mai rezist!"

Fostul ministru Decebal Traian Remeș are probleme foarte grave de sănătate. El se află internat după ce a dobândit o boală în perioada în care a fost în penitenciar.

"Sunt internat. Am foarte mari probleme cu respirația. Am crize mari de tot, nu mai rezist", a zis Decebal Traian Remeș într-un interviu pentru Antena 3.

"Nu mai am puterea nici să mă revolt în momentul de față. Am fost pe o listă aleasă, dar nu am înțeles de ce. Traian Băsescu este la capătul tuturor relelor. Să le dea Dumnezeu o urmă de minte și bună-voință, să iubească aproapele, nu să-l pedepsească pe nedrept", a mai spus Decebal Traian Remeș.

Un document-cheie

Duminică seara, Antena 3 a prezentat un document, din 10 octombrie 2012, adresat Guvernului României, care reprezenta o listă de 21 de cerinţe ale Comisiei Europene în legătură cu MCV, între aceste puncte fiind, potrivit postului de televiziune respectiv, stabilirea paşilor de urmat şi în cazuri de corupţie cunoscute, fiind date nume precum Gheorghe Copos, Adrian Năstase, Şerban Brădişteanu, Ion Dumitru, Decebal Traian Remeş, Dan Voiculescu, George Becali, Cătălin Voicu, Tudor Chiuariu.

[citeste si]

Potrivit Antena 3, în document sunt 21 de puncte, iar la punctul 20 se cere o scurtă descriere a situației curente și să se stabilească pașii următori pentru cazurile de înaltă corupție și care îi cuprind pe: Gheorghe Copos, Adrian Năstase, Șerban Brădișteanu, Ion Dumitru, Decebal Traian Remeș, Dan Voiculescu, George Becali, Cătălin Voicu, Tudor Chiuariu. Cererea este una imperativă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel