Deaconescu: Tudose, REFUZ pentru Firea. Întâlnire între primar și premier: Am primit asigurări

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, s-a întâlnit cu premierul Mihai Tudose. 

Gabriela Firea susţine că a primit asigurări de la premierul Mihai Tudose că Bucureștiul va primi un teren ce aparţine Societăţii Române de Televiziune, teren pe care primăria intenţionează să construiască Spitalul Metropolitan.

”Am primit asigurări din partea premierului Tudose şi a Guvernului în ceea ce priveşte trecerea în administrarea Muncipalităţii a terenului pe care vrem să construim Spitalul Metropolitan, un campus studenţesc şi un spaţiu pentru facultatea de medicină. Proiectul este gata şi este pe circuitul de aprobare, dar va fi de durată, pentru că va trebui să fie aprobat şi de Parlament. Tot terenul pe care se va costrui spitalul, campusul şi spaţiul pentru facultate are 10 hectare. Jumătate din acest teren aparţine SRTv, iar pe cealaltă jumătate se află o bază RATB. În consecinţă, noi vom solicita în următoarea şedinţă a Consiliului General, trecerea terenului de la RATB la primărie, ca să ne apucăm de treabă”, a declarat Gabriela Firea, potrivit România TV. 

Precizările edilului vin după ce consilierul general PNL, Cătălin Deaconescu, a declarat că premierul refuză să ofere primăriei terenul pentru construirea spitalului.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel