De ce votează Radu Mazăre mai spre seară

 

Primarul municipiului Constanţa, Radu Mazăre, a adus duminică câteva zeci de domnişoare îmbrăcate în costume de baie asemănătoare, cu buletinul pus la bikini, la vot, precizând că el își va exercita acest drept mai spre seară, deoarece ”plăcerile” se fac după ce îndeplinirea serviciului.

Circa 50 de domnișoare frumoase, îmbrăcate în costume de baie au sosit duminică la o secție de votare de pe litoralul Mării Negre, pentru a-și exprima opțiunea pro sau contra la referendumul organizat pentru demiterea președintelui Traian Băsescu. Ele au fost însoțite de edilul municipiului Constanța, care a susținut că știe cât de matinală este ora 12.00 pentru tinerele votante.

Cu această ocazie, primarul Mazăre a afirmat că urmează să voteze și el, însă mai spre seară, când poate să-și rezerve această ”plăcere”.

,,Toată ţara este la vot. Am grijă de turiste să meargă să voteze, după care mai pe seară o să mă duc şi eu. Pentru că de data asta votul pentru mine este o plăcere şi plăcerile după serviciu, după datorie. Cum să nu fie o plăcere să votez un referendum de demitere a lui Băsescu?”, a precizat Radu Mazăre, care a ținut să menționeze că ora 12.00 este, totuși, cam devreme pentru susținătoarele sale tinere.

,,Hai fetele, alinierea! Hai, haideţi după mine. Pentru ele este puţin cam dimineaţa la ora 12:00, aşa că trebuie strunite puţin”, a declarat primarul orașului Constanța, explicând că are grijă ca fetele să nu considere că sunt lipsite de supraveghere.

,,După vot le dau liber la plajă. Şi după cum bine vedeţi sunt cu bikini şi cu buletinul la bikini. Buletinele le ţin eu, că aici nu sunt de capul lor. Hai, fetelor!”, a mai declarat Radu Mazăre, atunci când le-a adus pe tinere la vot.

Edilul Mazăre s-a plimbat pe faleza Cazinoului din staţiunea Mamaia, îmbrăcat în ţinuta de campanie: beretă ciclamen, maiou şi bermude kaki.

De altfel, Radu Mazăre, încă de vineri, costumat în mare lider indian a defilat la parada carelor alegorice din Mamaia, pentru a da un exemplu personal la distracția din stațiune, dar și pentru a le reaminti turiștilor că pot vota la mare, indiferent de faptul că se află în vacanță. „Vreau să le arăt că, chiar relaxat fiind, poți vota cu buletinul la slip, la bikini", a declarat, vineri, primarul Constanței.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel