De ce nu a mai scris Andrei Caramitru pe Facebook: "Îmi e o oareşce scârbă"

Andrei Caramitru a explicat de ce nu a mai scris nimic pe Facebook în ultima vreme. 

"Mulți m-ati întrebat de ce nu am mai scris pe acilea pe Facebook. 2 motive:

- am fost iar blocat - motivul fiind deja absurd. Am scris ca Belgia nu a gestionat bine pandemia având cele mai proaste cifre din lume (mortalitate, vaccinare). Pana si ceva pur factual a fost considerat ca fiind “ hate speech”

- Sunt dezgustat nu de asta - știu ca sute de conturi fake raportează automat orice scriu - ci de Zuckerberg si toți aia din firma lui. Care amplifica - cu bună știință, voit - toate Mișcările anti-vax, anti-democrație, toate personajele toxice (la noi Sosoci si Olivia Steer si de-astia; in alte părți QAnon si proud boys si grupări extremiste). Astia nu sunt vreodată blocați ci sunt amplificați, crescuți de FB. Si tolerează, deși știu foarte bine ce se întâmpla, sute de mii de conturi fake, mare parte finanțate de guverne criminale (cum ar fi cel al asasinului Putin).

Așa ca am un chef redus sa particip la mizeria lui Zuckerberg. Sper doar sa ii spargă firma congresul american, sper ca guvernele sa îi reglementeze ce mai rămâne cât mai dur. Sper ca si voi gradual sa nu mai stați pe aici. Va pierdeți timpul de fapt. Vă recomand cu caldura Twitter, LinkedIn, Clubhouse si alte locuri normale. Facebook e o construcție extrem de nocivă, un coșmar pentru democrație, un cancer care distruge societățile democratice.

O sa mai scriu si pe aici, dar mai puțin ca deja imi e o oaresce scârbă", a explicat Andrei Caramitru.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel