EXCLUSIV  De ce l-ar debarca USR-PLUS pe Dan Barna? Este CANDIDATUL ZERO. L-a luat și Paleologu

Dan Barna
Dan Barna

Oficioasele USR-PLUS, adică mediile de informare și propagandă cunoscute ca presa-hashtag, anunță lupte interne în Alianța partidelor lui Barna și Cioloș. 

Dan Barna a obținut, la alegerile online pentru conducerea USR, peste 60% din voturi. Formațiunea lui Dacian Cioloș, care ar putea da atacul la Barna, încercând să preia conducerea Alianței, este un partid minuscul, fără structuri în teritoriu. De ce ar obține sprijin într-o competiție cu Dan Barna, după rezultatele la prezidențiale, care nu au fost rele pentru un proiect politic la început de drum?

Deoarece lui Dan Barna i se pot reproșa atât lipsa de carismă, cât și cea de experiență: o campanie ștearsă, pe care nu a reușit să o scoată din bula de Facebook în lumea reală, a dus candidatul mult sub scorul Alianței la europarlamentare.

Iar proiecția pentru locale, sub conducerea lui Barna, dă coșmaruri membrilor USR-PLUS care se pregătesc să-și ia în primire posturile de primar. Contracandidații lui Barna la prezidențiale au câștigat în unele localități, ai pierdut în altele. Barna nu a câștigat în nicio localitate.

Ca semnal pentru alegerile locale scorul lui Barna este un scor devastator, pentru că acestea se desfășoară într-un singur tur. Dacă USR-PLUS ar lua scorul lui Barna, nu ar avea niciun primar în România!

ProRomânia, PSD, PNL și UDMR pot să participe cu succes la locale. USR-PLUS trebuie să-și schimbe liderul, dacă vrea să câștige măcar într-o singură primărie din țară. 

Iată rezultatele centralizate de aplicația amvotat.ro:

Klaus Iohannis....1855 localități câștigate

Viorica Dăncilă....1095 localități câștigate

Mircea Diaconu....9 (nouă) localități câștigate

Kelemen Hunor...221 localități câștigate

Theodor Paleologu...5 (cinci) localități câștigate

Dan Barna.....0 (zero) localități câștigate

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel