Daniel Morar, încă șase luni la conducerea DNA

morar
morar

Procurorul general al României, Laura Codruţa Kovesi, l-a delegat pentru încă  şase luni, începând din 13 februarie, la conducerea Direcţia Naţionale a României pe Daniel Morar, potrivit unui  comunicat al Ministerului Public.

"Prin ordin al doamnei Laura Codruţa Kövesi, Procuror General al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, s-a dispus delegarea domnului procuror Daniel Marius Morar în funcţia de procuror şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie. Delegarea a fost dispusă începând cu data de 13 februarie 2012, pentru o perioadă de 6 luni, ca urmare a încetării actualului mandat deţinut de domnul procuror Daniel Marius Morar", se arată într-un comunicat al Ministerului Public.

Prelungirea mandatului șefului DNA vine după ce Traian Băsescu a declarat la sfârșitul anului trecut că va cere procurorului general prelungirea mandatului  lui Daniel Morar care expiră la 12 februarie.

De asemenea, și ambasadorul SUA la Bucureşti, Mark Gitenstein, a declarat, la începutul lunii decembrie 2011, că prelungirea mandatului lui Daniel Morar în fruntea DNA ar fi un lucru foarte bun, adăugând că va fi cu atât mai bine cu cât acesta va rămâne mai mult în funcţie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel