Daniel Funeriu, scandal cu interlopii. Polițiștii, anchetă din oficiu

Un fost ministru și consilier prezidențial a fost implicat, în weekend, într-un incident cu interlopii. 

Potrivit pressalert.ro, după ce a fost la vizita lui Traian Băsescu de la Sânnicolaul Mare, Daniel Funeriu a ales să-şi petreacă noaptea în clubul Heaven. Fostul minsitru s-a dus la o masă şi a luat la salutat şi pupat pe toată lumea. Printre cei salutați de fostul ministru s-a numărat Lucian Boncu, cunoscut al lumii interlope din Timișoara, deranjat de gest. 

Potrivit sursei citate, comisarul șef Sorin Munteanu a afirmat că a a "avut informaţii că s-a produs un incident. De acolo a pornit totul".

Prin vocea purtătorului de cuvânt al Poliţiei Timiş, agent principal Mirela Drăghicioiu, s-a confirmat faptul că "poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale s-au sesizat din oficiu cu privire la producerea unui incident într-un club din Timişoara. În continuare se efectuează verificări pentru a se stabili dacă s-a comis sau nu vreo faptă penală. Până în prezent nu am fost sesizaţi de comiterea vreunei infracţiuni. Vor fi vizionate imaginile surprinse de camerele de supraveghere pentru a se stabili cu exactitate circumstanţele şi persoanele implicate în incident".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel