EXCLUSIV  ”Daniel Constantin, DEMISIE din ALDE”. Steluța Cătăniciu: Om al sistemului. Să se pună capăt șantajului din partid

Prim-vicepreședintele ALDE, Steluța Cătăniciu, speră ca Daniel Constantin să fie exclus din ALDE, după ce i-ar putea fi retras sprijinul politic în Biroul Politic Central de astăzi. Mai mult, politiciana ALDE crede chiar că Daniel Constantin își va da singur demisia. Steluța Cătăniciu îl descrie pe copreședintele ALDE ca u om al sistemului. 

Biroul Politic Central are loc în contextul relației conflictuale dintre Călin Popescu-Tăriceanu şi Daniel Constantin. Copreședintele ALDE, Daniel Constantin, a spus, sâmbătă seară, pentru DCNews, că nu a luat decizia cu privire la prezența sa la Biroul Politic Central, însă a anunțat că ar putea ține, după birou, o conferință de presă. 

Steluța Cătăniciu, contactată de DCNews, a afirmat că absența lui Daniel Constantin de la o ședință care-l vizează nu ar însemna absolut nimic pentru partid: ”Nu ar însemna absolut nimic, la fel cum nu a însemnat pentru ALDE nimic plecarea furtunoasă a dânsului de la Delegația Permanentă de săptămâna trecută.”

Daniel Constantin, om al sistemului?

Prim-vicepreședintele ALDE a subliniat că ”Între cei doi nu există niciun conflict. Există o distanțare foarte mare a copreședintelui Daniel Constantin față de proiectul ALDE. Aproape de la începutul fuziunii, dânsul s-a poziționat ca un om al sistemului. Nu l-am văzut niciodată luptând pentru drepturile și libertățile românilor și luând poziție împotriva abuzurilor din justiție, pe care le vedem că sunt tot mai frecvente. Dacă este în conflict cu cineva Daniel Constantin, atunci el este în conflict cu ALDE.”

”Eu sper să se ajungă la excluderea lui Daniel Constantin. Să se pună punct șantajului din partid.” a subliniat Steluța Cătăniciu, pentru DCNews

Deputata ALDE nu crede, însă, că Daniel Constantin își va da demisia din partid: ”La Delegația Permanentă a plecat cu câțiva oameni. În primul rând se poate discuta despre retragerea sprijinului politic. Fiind copreședinte, excluderea este o măsură care poate fi luată în cadrul Congresului. Având în vedere planurile dânsului și comportamentul dânsului față de ALDE, probabil nici nu va mai fi nevoie de o astfel de măsură. Probabil va pleca singur”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel