Daniel Barbu, uimit că PNL are o părere foarte proastă despre sine

Senatorul ALDE Daniel Barbu afirmă că i se pare "foarte-foarte ciudat" că preşedintele Klaus Iohannis insistă ca premierul Dacian Cioloş să-şi continue proiectele începute și apreciază că PNL "se minimizează pe sine" când spune că ar fi ceva absolut extraordinar dacă ar avea un parteneriat cu actualul șef al Executivului.

În opinia preşedintelui executiv ALDE, Daniel Barbu, tabloul ultimelor zile este "oarecum enigmatic": "Mie mi se pare oarecum enigmatic, pentru că i-aş înţelege raţionalitatea dacă Dacian Cioloş ar fi dovedit vreme de zece luni că e un premier performant. (...) El a dovedit însă că nu este la înălţimea mandatului pe care l-a primit, pur şi simplu nu este croit pentru această funcţie de şef al unui Executiv al unei ţări relativ mari din Uniunea Europeană. De aceea, mie mi se pare foarte-foarte ciudat că preşedintele Iohannis insistă, a vorbit despre dorinţa sa, a preşedintelui, ca domnul Cioloş să-şi continue proiectele începute. Eu nu cunosc asemenea proiecte începute", a declarat preşedintele executiv ALDE, Daniel Barbu, la RFI, politicianul declarându-se uimit și de PNL.

[citeste si]

"PNL-ul de luni de zile spune că ar fi ceva absolut extraordinar dacă ar avea un parteneriat cu domnul Cioloş. Sunt oarecum uimit de felul în care PNL-ul se minimizează pe sine, noi, un întreg partid, spun ei, cel mai vechi din ţară, 140 de ani de istorie, pe un taler al balanţei, pe celălalt, la acelaşi nivel, Dacian Cioloş. Deci cred că noul PNL are o părere foarte proastă despre sine".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel