Dâncu: Unii dintre colegii mei n-au gustat din puterea care te prosteşte

Vicepremierul Vasile Dâncu a declarat joi, la Realitatea TV, că unii dintre colegii săi mai tineri n-au gustat 'din puterea care prosteşte şi duce la exagerări', fiind profesionişti.

'Unii dintre colegii mei mai tineri, cei mai mulţi sunt mai tineri, n-au gustat din puterea care te prosteşte şi te duce la exagerări şi se comportă, pentru că aşa sunt ei, sunt tineri, corecţi sau mai simpli, profesionişti, cu slăbiciuni, aşa cum suntem toţi, dar pe care şi le acceptă şi încearcă să le depăşească', a spus Vasile Dâncu.

Acesta a precizat, totodată, că membrii Guvernului sunt mereu 'traşi de mânecă' să nu se considere legitimi, în ciuda faptului că Parlamentul a legitimat actualul Executiv.

'Suntem mereu traşi de mânecă să nu ne considerăm legitimi (...), deşi suntem legitimi pentru că Parlamentul ne-a legitimat ca să ajungem acolo. Cred că este şi o formă de culpă, să zicem aşa, care se induce mereu: 'Voi nu sunteţi legitimi, tăceţi din gură, munciţi acolo că oricum nu faceţi bine şi nu sunteţi la fel de deştepţi ca noi'. Dar, în principiu, este următorul lucru. Atâta treabă ai acolo şi atâta libertate atunci când, totuşi, nu eşti foarte dependent de, să spunem aşa, o mie de telefoane, care să vină din toate părţile şi să-ţi aducă aminte că 'Te-am votat', încât ai timp să te ocupi şi eşti obligat să fii om în primul rând şi mai puţin deţinătorul unei forţe supranaturale', a mai afirmat Dâncu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel