Dâncu, subiect de scandal la Antena 3. Codrin Ștefănescu: Cei doi moderatori să îl omoare în emisiunea asta

Vasile Dâncu a fost subiect de discuție între moderatorii emisiunii Exces de Putere, Oana Stancu, Adrian Ursu și invitatul Codrin Ștefănescu.

”Nu sunt apărătorul lui Dâncu. Am înțeles că e subiect de emisiune. Da, foarte bine, dumneavoastră să îl faceți praf pe Dâncu. Nu sunt în gașca lui și nici în sufragerie cu Dâncu nu am fost vreodată sau vreun amestec cu el. Dar, față de gașca asta Dâncu nu e rău, ăștia sunt fără scrupule. Au folosit un intelectual pe post de etichetă. Ăștia fac rău și dorm cu capul pe pernă liniștiți.”, a spus Codrin Ștefănescu.

”Nu-l băgați pe Dâncu între băieții ăștia. Îl prezentați pe Dâncu de parcă a fost capul operațiunilor.”, le-a reproșat Ștefănescu moderatorilor.

”Discutăm despre faptul că într-o noapte a alegerilor Dâncu se afla împreună cu capii servicilor și cu doamna Kovesi discutând despre cum să vă închidă gura dumneavoastră ăstora de la PSD și presei ca nu cumva să devoaleze fraudarea alegerilor”, a spus și Oana Stancu.

”Pe mine mă interesează ca PSD-ist ce au căutat șefii de servicii cu șefii de partide în casă la Oprea și cu oameni care aveau în mână frâie ale sistemului. Dâncu era un civil, nu era nici ministru, nici nimic..”, i-a răspuns Codrin Ștefănescu.

”Doamna Oana Stancu e moderator și trebuie să facă show-ul ăsta. (...) Stimați telespectatori, chiar nu pot să zic nici măcar patru cuvinte legate pentru că asta e situația. Cei doi moderatori să îl omoare pe Dâncu în emisiunea asta”, a încheiat acesta.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel