Dăncilă, SCANDAL monstru cu Ponta după prezidențiale 2019. ”Un MITOCAN”. A părăsit emisiunea / video

RTV
RTV

Viorica Dăncilă l-a pus la punct pe Victor Ponta după ce a jignit-o în direct, la România TV. În cele din urmă, liderul PSD a părăsit emisiunea.

Victor Ciutacu a întrebat-o pe Viorica Dăncilă de unde speră să ia voturile necesare pentru turul doi la prezidențiale 2019. Ulterior, a intervenit Victor Ponta în discuție.

”Fiți un pic inteligentă. Nu vă mai lăsați păcălită”, a zis Victor Ponta.

”Puteți să nu jigniți? Știu că dumneavoastră nu știți să vorbiți cu o femeie, dar ați putea să nu mai jigniți. Ați trădat PSD și nimeni nu vă dă dreptul să-i jigniți liderul. Domnule Ponta, încercați să aveți cei șapte ani de acasă. Nu sunt atât de deșteaptă ca dumneavoastră să-mi trădez partidul”, a spus Viorica Dăncilă.

”Fiți mai deșteaptă decât portarul de la intrare!”, a replicat Victor Ponta.

”Mulțumesc pentru jigniri, dar acest lucru nu vă onorează. Dacă vreți să avem un dialog... să fie cu un om decent, nu cu un mitocan. Nu am ce să ascult la dumneavoastră. De la dumneavoastră nici măcar copiii nu trebuie să ia lecții! Puteți avea un pic de decență să ascultați când vorbeșt o femeie? Un pic de respect... Nu vă faceți de râs mai mult decât v-ați făcut... Puteți să vă calmați? Luați un Extraveral, vă rog. Fiți calm... pentru că oamenilor nu le plac istericii. Vă rog să-l calmați pe Victor Ponta!”, a spus liderul PSD.

"Domnul Ponta nu poate vorbi despre PSD. El este un trădător. Niciodată nu va mai avea loc alături de noi! Nu mai vreau să am acest dialog cu Victor Ponta", a mai zis Dăncilă.

Până la urmă, Viorica Dăncilă a ieșit din emisiunea de la România TV realizată de Victor Ciutacu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel