Dana Grecu - Victor Ponta, RĂZBOI: Nu are tupeu să spună că sunt acoperită

În mai multe postări pe Facebook, Victor Ponta a pomenit-o și pe Dana Grecu. Jurnalista a ținut să facă o precizare extrem de importantă.

"Am de făcut o precizare importantă. Domnul Ponta mă tot pomenește. Are ieșiri pe Facebook, foarte bine, să fie. Toți cei care vorbesc sunt ascultați. Doar că făcea așa o aluzie că sunt jurnaliști ai sistemului care se bucură ori de câte ori se întâmplă ceva cu dosarele sale penale, că sunt unii care îi vor răul, că nu știu ce.

Într-o înșiruire despre ziariștii sistemului și acoperiții din presă, mă pune și pe mine acolo, undeva. Nu are tupeu să spună că sunt acoperită sau securistă sau că sunt a sistemului pentru că nu are cum să zică așa ceva. Este foarte complicat să spui așa ceva; doar dacă ești nesimțit și tupeist poți spune așa ceva, dar el nu este nici nesimțit și nici tupeist.

Simte nevoia să mă împingă în grupul acesta cu acoperiții pentru că prea le zic, cum ar veni. Nu am nimic cu domnul Ponta. Când a fost de bine de guvernul său, am zis mereu. Domnul Ponta are niște lucruri pe care nu le-a explicat îndeajuns și mi se pare că sare prea mult la Dragnea pentru un om care nu a explicat foarte mult niște probleme. Domnul Ponta știe că nu sunt acoperită, știe că nu sunt securistă, știe foarte bine toate aceste lucruri. L-aș ruga... mai puțin cu Securitatea. L-aș ruga să mă bage în alt grup, dar nu cu Securitatea. Atât am vrut să spun", a zis Dana Grecu la Antena 3.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel