Dana Chera: ”Lideri, boși sau caltaboși”. Mesaj prin care își permite să fie ”nepopulară”

Dana Chera
Dana Chera

Dana Chera a transmis un mesaj după rezultatul alegerilor din noiembrie.

„Despre rezultatul alegerilor? Am votat și m-am bucurat că oamenii au ieșit să voteze! Aștept și eu, ca toată lumea, să văd: câștigătorii știu ce le-au pus românii pe umeri?! Răspunderea lor este uriașă. Momentul e, probabil, un t zero.

Altceva mi se pare interesant zilele acestea: schimbarea gărzilor și foamea de putere. Obișnuim, și vă includ în concluzia mea pentru că dacă am fi mult diferiți nu ne-am întâlni pe blogul acesta (n.r. danachera.ro), să privim show-ul ca și cum e al lor, al politicienilor. Doar al lor si doar despre ei. Îmi permit să fiu nepopulară pentru că mă interesează să construim, nu să dărâmăm. Ce se întâmplă zilele acestea: reproșuri, tabere, bârfe, trădări și schimonoseli de tot felul, toate sunt și despre noi. Eșecul și succesul, fiecare în cămara lui, sunt stimuli care aprind vâlvătaia. Rar am văzut oameni care să știe să așeze liniștea înaintea furiei, după un eșec, și modestia înaintea trufiei, după un succes”, a scris Dana Chera, recent, pe blogul ei, danachera.ro.

„Ce bine ar fi să schimbăm la noi lucrurile care nu ne plac la alții! În felul ăsta, cine știe, poate că lumea se va întoarce pe față, că-i pe dos! Și cei care se vor așeza în frunte vor fi lideri adevărați, nu boși sau caltaboși”, a mai scris Dana Chera în cadrul materialului intitulat „LIDERI, BOȘI SAU CALTABOȘI” și publicat pe blogul ei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel