Cumpănașu, declarații după întâlnirea cu ministrul Sănătății. Ce au discutat: Nu avea nicio legătură...

Alexandru Cumpănașu a făcut declarații, după întâlnirea cu ministrul Sănătății, Sorina Pintea. Acesta a mers, astăzi, la Ministerul Sănătății pentru a solicita un control la Institutul de Medicină Legală.

"A fost o discuţie lungă şi bună, în sensul că i-am prezentat doamnei ministru motivul pentru care solicit acest control la INML. Doamna ministru a dispus controlul. Cineva va pleca în control la INML, urmând ca în această seară să avem primele concluzii. Sesizarea fiind depusă de mine, am rugat-o pe doamna ministru să îmi comunice aceste concluzii, în momentul în care vor fi gata. S-a acţionat cu celeritate.

Am clarificat şi un alt aspect cu domnia sa: declaraţia prin care doamna ministru s-a referit la lăsarea celor de la INML să îşi facă treaba. Nu avea nicio legătură cu ceea ce eu ceream şi cu persoana mea. Doamna ministru a vrut să mă asigure că a fost o remarcă la întrebarea unui jurnalist, care a întrebat dacă se pot verifica şi expertizele legale. Ceea ce este absurd! Nici nu am cerut asta", a declarat Alexandru Cumpănașu.

Vezi și: Sorina Pintea, reacție după ce Cumpănașu a anunțat că depune o solicitare la Ministerul Sănătății pentru un control la INML

Ce a cerut Cumpănașu prin solicitarea făcută la Ministerul Sănătăţii

"Am cerut verificarea procedurilor legale de realizare şi termenele care trebuie respectate în astfel de situaţii în vederea realizării acestor reexpertize" a declarat Alexandru Cumpănașu

Vezi și: Cazul Caracal. Cumpănașu, anunț: Este halucinant ce fac! Intoxicări odioase

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel