CTP, despre cei șapte ani de acasă ai lui Ponta, după vizita în Teleorman

Cristian Tudor Popescu a comentat ironic  vizita lui Victor Ponta în județul vicepremierului Liviu Dragnea. În opinia senior-editorului Gândul, premierul nu a avut niciodată sentimentul ridicolului, atunci când se afla în barca trasă de pompieri, în condțiile în care apa nu atingea decât circa 20 de centimetri. 

Plimbarea premierului  cu barca trasă de pompieri în satele teleormanului nu a rămas netaxată de CT Popescu. 

"Asta ţine de formaţia mentală a lui Victor Ponta şi Liviu Dragnea. Nu e de acum, nu e din politică, e de la cei unu, doi, trei, patru ani de acasă, câţi or avea. În legătură cu doctoratul domnului Ponta avem destule informaţii în legătură cu cei şapte ani de acasă... Fiecare politician de-al nostru, aţi văzut, îşi face un CV, ni-l dă şi în CV-ul ăla, dom'le dacă nu găsim nişte facultăţi creştine, musulmane, cantemireşti şi aşa mai departe Spiru Haret, după aia găsim colegii de apărare naţională şi universală, burse... aşa, găsim pre şi post masterate cât cuprinde, dar nimeni nu ne spune, le aveţi pe toate astea, dar cei şapte ani de acasă îi aveţi?

Aveţi o hârtie de studii dată de cineva în legătură cu cei şapte ani de acasă. Asta este o chestiune de cei şapte ani de acasă. E o chestie umană, nu poţi să stai în felul acesta în barcă. Înseamnă că ai o gaură în formaţia ta ca om", a comentat Cristian Tudor Popescu, la Gândul LIVE.

"Dar s-a urcat şi nu a realizat ca el stă acolo şi aia îl trag. I s-a părut firesc. Nu a avut niciun moment sentimentul ridicolului", a mai spus CTP.  

Citește și: CT Popescu, despre Ponta în Teleorman: Oamenii ar fi trebuit să spună "Băi, papagalule" 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel