Criză politică. Dăncilă, către Iohannis: Sunt convinsă

Premierul Viorica Dăncilă, candidatul PSD la alegerile prezidenţiale, a transmis un mesaj referitor la criza politică prin care trece acum România.

"Sunt convinsă că Președintele Iohannis urmărește acum cu îngrijorare criza în care a aruncat România", transmite Viorica Dăncilă, printr-un mesaj scris pe pagina sa de Facebook.

„Este foarte greu să mergi cu un Guvern interimar pe un termen foarte mare. În momentul în care deciziile sunt îngrădite, e greu să rezolvi din problemele care au ridicat un val mare de așteptare din partea cetățenilor. Mi-aș fi dorit să numească un nou guvern, dar vedem că nu este nici interesul foarte mare din partea președintelui. Este plecat din țară. Într-adevăr, este un eveniment important în Japonia, o țară pe care o admir.

Dar, din punct de vedere al funcției pe care o ocupă, domnul președinte trebuia să rezolve în primul rând situația din țară. Este președintele României și are responsabilitate față de poporul român, și față de cei care l-au votat, și față de cei care nu l-au votat. Când ești președintele României, trebuie să îți asumi responsabilitățile. Vedem că domnul președinte și-a îndeplinit misiunea de a dărâma acest Guvern, dar mai departe nu vedem o acțiune care să ducă la rezolvarea acestei situații", a declarat, luni, Viorica Dăncilă la DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel