Criza din Ucraina: Rebeli, executați de proprii camarazi, susține Igor Druz

Igor Druz, consilierul comandantului rebelilor, Igor Strlikov, și purtător de cuvânt pentru regiunea Donetsk, a afirmat, într-un interviu pentru BBC, că s-a recurs la execuții în rândul propriilor forțe pentru "prevenirea haosului", dar  și pentru a  și pentru a pentru a transmite un semnal puternic trupelor separatiste.

"În mai multe situații, în cazuri de urgență, am efectuat execuții prin tragere pentru a preveni haosul. Ca urmare, trupele nostre, care s-au retras din Slaviansk, sunt foarte disciplinate", a declarat Igor Druz, pentru BBC, citează hotnews.ro.

Potrivit acestuia, guvernul de la Kiev este o organizație "teroristă" care comite crime de război împotriva propriilor civili și că este "total ilegitim".

"Aceste persoane au venit la putere prin comiterea de crime și orchestrarea unei lovituri de stat. Acum comit crime de razboi. Ne bombardează orașele. Bombardează orașele și aruncă vina pe luptătorii noștri. Este un nonsens. De ce am bombarda noi orașele care sunt sub controlul nostru?", s-a întrebat el retoric.

În luptele din estul Ucrainei şi-au pierdut viaţa, din aprilie până acum, peste 1.500 de oameni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel