Cristina Țopescu: Nu mai vreau să-i văd! Nu vă pierdeți speranța, ignorați-mă

Cristina Țopescu a spus că nu vrea să mai audă ce se spune la televizor pentru că are o senzație de rău fizic.

”Cred c-o sa fac o pauză de Facebook. Vreau sa nu mi mai pese de ce fac nemernicii aștia, să renunț la speranța care mi tot moare si de care mă tot agăț, vreau sa pun in locul ei mici bucurii si diverse treburi zilnice, facand abstracție de nemernicii aștia.

Nu mai vreau să i văd, n o să mă mai uit la tv, nu mai pot să i văd, am o senzație de rău fizic deja, nu vreau să mai iau resentimentele drept o stare naturală, vreau să mi curăț mintea si sufletul de toată mâzga asta oribilă. Sper să pot. Voi nu vă pierdeți speranța, ignorați mă!”, a scris Cristina Țopescu pe Facebook.

Despre jandarmi

”Jandarmii bulgari au fraternizat cu "protestanții" care protestau ca s a scumpit benzina. In Romania s a protestat pentru justiție si impotriva coruptiei. Jandarmii romani au lovit cu zel in stanga si dreapta. Sa nu ne spuna ca primeau ordine sa loveasca femei si sa aibă atata ura in priviri ! Ce i cu țara asta? Imi tot revin in minte cuvintele doamnei doctor Geambașu, a carei fiica de 18 ani a murit la Colectiv: țara asta are ceva profund defect ! Cred ca nu mai e nicio speranță”, scrisese anterior jurnalista.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel