Cristian Bodea, PNL, vrea "Legea tăcerii", nemulțumit că România se conduce prin OUG

LEGEA TĂCERII. Un senator liberal, nemulțumit de numărul mare de Ordonanțe de Guvern emise de Executivul condus de premierul Victor Ponta, propune o lege neobișnuită, "Legea Tăcerii".

LEGEA TĂCERII. Legea Tăcerii are prevederi ironice la adresa executivului - premier este statul, iar guvernul poate dizolva Parlamentul prin Ordonanţe de Urgenţă, scrie Digi 24.

LEGEA TĂCERII. Senatorul liberal Cristian Bodea acuză în acest fel Executivul de dictatură, pe motiv că Guvernul emite Ordonanţe de Urgenţă care trec de Parlament fără probleme, în timp ce majoritatea propunerilor legislative care vin din partea parlamentarilor sunt respinse.

LEGEA TĂCERII. „Prin acest proiect am citit gândurile domnului Ponta și am zis să îl scutesc de chinul de a se lupta cu Parlamentul, cu Opoziția. Guvernul are idei, se execută prin OUG, noi votăm OUG pe bandă rulantă. În 2013 s-au dat 115, au fost respinse 94,5% din proiectele inițiate de parlamentari. Anul acesta suntem la 57 de OUG. România este condusă prin OUG. Avem o dictatură guvernamentală, Parlamentul este păstrat doar de formă", a declarat senatorul Cristian Bodea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel