Cristache, mesaj dur despre Badea: L-am făcut vedetă

Jurnalistul Ionuț Cristache se declară siderat de reacția unui jurnalist de la DIGI FM care îi reproșează că o laudă pe Viorica Dăncilă, în condițiile în care Cristache făcuse în emisiunea sa de la TVR 1 un top al rușinii cu gafele premierului. 

Cristache spune că în timpul emisiunii sale #Romania9 de la TVR 1 a primit un mesaj de la un amic care îi arată ce scria Maco Badea de la Digi FM despre prestația sa. Acesta din urmă scrisese pe Facebook că Ionuț Cristache a făcut în emisiune "un simpozion de empatie la adresa prim-ministrului României". Jurnalistul de la TVR 1 a fost surprins de mesaj în condițiile în care în emisiune chiar o ironizase pe Dăncilă.

"Primesc asta in timpul emisiunii! Nu stiu cine e individul, nu asta e problema, inteleg ca lucreaza la DigiFm! Foarte bine! Dar cel care mi-a trimis era indignat "cum, frate, ai ras de Viorica 45 de minute, ai facut topuri ale rusinii si uite ce propaga unii! "Pai, asta e tara! Chiar daca privesti cu ochii tai si auzi cu urechile tale, pricepi altceva decat iti spune realitatea!

Abia asta e definitia analfabetismul functional! L-am facut vedeta si pe asta! Oricum nu trebuie sa ma credeti pe cuvant, pentru asta exista emisiunea pe fb-ul #Romania9 si reluarea de la miezul noptii!", a scris jurnalistul. 

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel